عسل عناب

دسته بندی: سوپرمارکتنوشیدنی ها
0
از 0 رای
0 دیدگاه

عسل عناب

معرفی محصول

عسل عناب تکسو از شهد گل‌های عناب و در ماه های ارديبهشت و خرداد ماه تهیه می شود. رنگ این عسل قهوه‌ای کهربایی است و به‌طور خاص در خراسان جنوبی تولید می‌شود.

ترکیبات 

 عسل عناب

روش مصرف

میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.

درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .

نحوه نگهداری

 در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.

******

تاریخچه عناب

نام علمی: Ziziphus jujuba

نام انگلیسی: jujube

عناب از خانواده Rhamnaceae است و میوه ای محبوب در سراسر جهان است. میوه‌های عناب زیزیفوس که معمولاً با نام‌های عناب، خرمای قرمز یا خرمای چینی شناخته می‌شوند، به‌عنوان غذای تازه یا خشک در سراسر جهان مصرف می‌شوند. به طور گسترده در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری، به ویژه در شرق آسیا (چین، هند)، شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه کشت می شود. متعلق به خانواده خولان و Rhamnaceae است و به عنوان Ziziphus جنس Ziziphus  شناخته می شود. حدود چهل گونه معمولاً در جهان یافت می شود، با این حال، بیشتر گونه‌های عنابZiziphus jujuba Mill  بومی چین است که از بیش از 4000 سال پیش در آنجا کشت می‌شود

 فواید عناب

  • تنظیم گلبول های قرمز از طریق فعال سازی اریتروپویتین ناشی از فاکتورهای ناشی از هیپوکسی
  • فیبر موجود به بهبود هضم کمک کند.
  • سرشار از ویتامین C
  • کمک به خواب بهتر و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
  • کم کالری

فواید عسل

  • حاوی انواع مواد مغذی است
  • سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
  • کمک به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون
  • باعث التیام زخم ها و سوختگی ها

635,000 تومان

ناموجود

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق لیست بالای برگه، از کالاهای مشابه این کالا دیدن نمایید.

  یک سوال بپرس